All Posts (1)

Sort by

Photoshoot banner Salsa Club Online


11033327296?profile=originalDonderdag 1 augustus was het dan zover, de mensen die hadden gereageerd op de oproep om te komen poseren voor de nieuwe banner voor Salsa Club Online werden hartelijk ontvangen op de boot van Karen in Amsterdam Noord.
Eerst nog even uitpuffen, het was namelijk verschrikkelijk warm, en begonnen met de eerste foto’s van de mensen die al aanwezig waren.
Verschillende sessie gedaan met de al aanwezige modellen en even later kwamen ook de andere modellen, toen konden we echt losgaan om een zo leuk mogelijke opstelling te vinden voor het uiterlijk van deze Salsa Community. Ze hebben allen heel wat doorstaan, weer een foto, nee nu teveel zon, nu weer teveel schaduw en tja die achtergrond he!11033327500?profile=original
Uiteindelijk zijn we tot een resultaat gekomen en kon ik mijn camera weer opbergen om gezamenlijk te genieten van de heerlijke maaltijd die inmiddels op tafel was gezet. Aansluitend natuurlijk de beentjes van de vloer bij Summerbreeze en nu is het tijd om de nieuwe banner vorm te gaan geven. Nog een klein beetje geduld maar hij komt er spoedig aan!
Ik wil alle modellen bedanken:
Rinio
Louke
Leonna
Duco
Danny
Zoraida

En natuurlijk Karen voor haar fantastische kookkunsten ;)
Hasta Pronto!!
Minou

Read more…

Blog Topics by Tags

Monthly Archives