Hallo salsaAmsterdammers,

Ik wil graag jullie mening horen over de geruchten dat het vooral buiten Amsterdam leuk is en dat de feesten in Amsterdam maar halfvol zijn.

Ik schrijf er een artikel over en wil graag zoveel mogelijk meningen zien. Of het onzin is,

Waar er altijd goeie feesten zijn,

Wat er zo goed aan is, 

Of het jou ook opgevallen is,

Waar het aan ligt en tips voor de orga's,

Graag lees ik jullie reacties! Want als dansers doen ze het toch vooral voor ons, dit is de kans om je mening te laten horen. 

Louke

Votes: 0
E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Your Social Salsa Community! to add comments!

Join Your Social Salsa Community!

Comments

  • Hai Minou, 

    Dankjewel voor je reactie. Ik denk het ook hoor. 

    Communicatie! Daar lijkt me een hele hoop mis. 

    Ik krijg de indruk dat de orga's en hun bezoekers elkaar niet spreken doorgaans. En de orga's elkaar niet alleen niet spreken, maar elkaar ook niks gunnen en zelfs tegenwerken. 

    Can't they all just get along?!?!

  • Hola Louke, Ben het niet eens met dat het leuker is buiten Amsterdam. Het verschilt per keer hoe druk een feest is en hoeveel andere feesten er tegelijkertijd georganiseerd worden. Als er veel samen vallen dan zijn er een aantal die niet die aanloop hebben die je mag verwachten. Ik weet dat feesten als Summerbreeze, Fiesta Cubana en Don Bosco (Fiesta S!) altijd een succes zijn. 
    Wat mij wel opvalt is dat veel feesten tegelijkertijd gegeven worden en dezelfde doelgroep aanspreken. In mijn optiek zou er meer overleg en samenwerking moeten ontstaan waardoor je de liefhebbers beter bediend. Maar dat is mijn bescheiden mening :)

This reply was deleted.

Blog Topics by Tags

Monthly Archives