your Salsa Community!

voor iedereen met een passie voor de Salsa & Latin cultuur

Gezocht Ned vrouwen & Cubaanse vrouwen voor documentaire IKON

Beste Salsa en Cuba liefhebber,

Voor een documentaire van de IKON zijn we op zoek naar Cubaanse mannen en Nederlandse vrouwen.
De film, die we nu aan het voorbereiden zijn, gaat over de liefde, cultuurverschillen, dans, emancipatie en machismo.
We zoeken mensen die elkaar via salsa gevonden hebben en een kijkje in hun leven willen geven. Wat vinden Cubaanse mannen aantrekkelijk aan Nederlandse vrouwen en zijn Cubaanse mannen wezenlijk anders dan de Nederlandse man?
Zou het kunnen zijn dat we in Nederland in de loop van de tijd de romantiek kwijt zijn geraakt en die nu weer terug willen? Hoe ver gaan deze koppels, in naam van de liefde? Wat komen ze onderweg tegen?

De laatste jaren zijn er regelmatig tv programma's te zien zoals: 'Vakantieliefde', die snelle en soms platte verhalen vertellen. Dat is niet wat wij nastreven, vandaar deze korte uitleg.
Wij willen ruim de tijd nemen om goed te begrijpen hoe een verhaal in elkaar zit. Achter ieder mens schuilt een eigen verhaal. Onze bedoeling is een eerlijke, integere en vooral mooie film te maken, zodat de kijker even kan verdwijnen in een wereld die niet de zijne is.
Aan mensen die mogelijk willen meewerken, vragen we openheid die je van ons ook weer terug krijgt. Samen bepalen we wat er wel met de camera gefilmd mag worden en waar de grens ligt dat verder niet te doen.

Regisseur Sabine Lubbe Bakker maakte o.a. de film SHOUT. De korte versie is online te bekijken (http://www.hollanddoc.nl/kijk-luister/documentaire/s/shout-.html). Deze documentaire gaat over twee vrienden van 18 die in het bezette gedeelte van Israël wonen en in hun vaderland Syrië mogen gaan studeren. Onlangs heeft zij de film NE ME QUITTE PAS gemaakt die nog in enkele bioscopen in Nederland te zien is en eind dit jaar op tv komt. Verder werkt zij aan verschillende uitzendingen voor het programma 'Tegenlicht' van de VPRO. In haar films zoekt Sabine naar mooie, menselijke en vooral echte verhalen die herkenbaar zijn voor anderen.

Sabine is bijzonder geïnteresseerd in jullie verhalen. Wij zijn nu aan het onderzoeken wie mogelijk een rol kan en wil spelen in deze nieuwe documentaire. Bij enige interesse, aarzel niet om contact met ons op te nemen. We beantwoorden met alle plezier je vragen!

sandersh@xs4all.nl
lubbebakker@gmail.com


Alvast een warme groet, en wie weet spreken we elkaar binnenkort!
Sabine Lubbe Bakker & Harriet Sanders

Views: 215

Comment

You need to be a member of your Salsa Community! to add comments!

Join your Salsa Community!

SalsaClubOnline is Sponsered by www.viaDanza.nl

PARTNERS

Blog Posts

Fotografie reis Havana, Cuba 12-19 oktober 2019

Posted by Karen Beerends on September 8, 2019 at 5:30pm

Latin Business

Photos

  • Add Photos
  • View All

© 2019   Created by Karen Beerends.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service