You need to be a member of Your Social Salsa Community! to add comments!

Join Your Social Salsa Community!

Comments

  • We hebben een leuke en tegelijk leerzame workshop gehad.

    Ik heb de basisstappen van de Man geleerd en een stevige draai-combi met Sandor die helemaal duizelig werdt.

    En dat op 3 minuutjes fietsen vanaf de pond!! Handig als je in het centrum woont ;-)

  • oops, de link naar de facebookpage moet zijn: www.facebook.com/CrewDarebels (ook als je geen facebook hebt kun je die bekijken) 

    De website is in aanbouw, zogauw die er is zal ik het bekendmaken. 

  • Dames en heren salsaliefhebbers,

    De proefles op dinsdag 8 oktober was een succes! Dus hebben wij van Studio Da Rebels besloten om deze improvisalsales erin te houden.

    Dat betekend dat er in Amsterdam Noord een unieke salsa mogelijkheid bij is gekomen waar je met veel plezier eens een salsa uitdaging kunt aangaan. Met veel plezier omlijst krijg je hele waardevolle tips en tricks aangereikt waar je bij je andere salsa-activiteiten veel aan hebt.

    Dus vooral voor mensen die bijvoorbeeld nieuwsgierig zijn naar hoe het is om als de andere helft van je reguliere danskoppel (heren als dames en dames als heren) te dansen is dit DE mogelijkheid om dat eens te komen doen voor een uurtje op een dinsdagavond. 

    Het is een wekelijks uurtje vrije salsa waar je dus wel dingen leert, maar niet in cursussen van 10 lessen met de gebruikelijke opbouw.

    Je kan losse lessen komen doen voor een tientje, ideaal voor mensen die niet zeker weten of ze wel iedere week een uur kunnen vanwege andere verplichtingen.

    Of je neemt een maandlidmaatschap voor €25, wat natuurlijk scheelt als je toch wel iedere week komen wilt. 

    Maar omdat Studio Da Rebels meer biedt dan salsalessen zoals Afro Dance, Hiphop, Showbalet, Zumba en Dancehall kun je besluiten om voor €35 twee uren in de week te komen dansen. Of, als je niet kunt kiezen: voor €50 een ombeperkt lidmaatschap. Dan kun je besluiteloos als je bent de hele week meedoen met alle verschillende stijlen die we in het programma hebben.

    NB de kortingsactie die we voor de leden van SalsaClubOnline hebben geldt niet voor dit aanbod. Kijk op www.facebook.com/studiodarebels voor het rooster en open dagen. Dan kun je komen kijken en meedoen met alle stijlen die we bieden. Dan geldt wel een speciale korting als je je op de open dag zelf inschrijft. 

  • Leuk, ik ben altijd in voor iets nieuws dus zal er zeker bij zijn.

  • Improvi-Salsa!
    Kom de gratis proefles mee doen op dinsdag 8 oktober om de dynamiek en energie van onze docenten te ervaren.

    Dat kan bij Studio Da Rebels, Asterweg 15c, Amsterdam Noord.
    Dinsdag 8 Oktober van 19:00 - 20:00 met Chris Muller en Louke Spigt.

    Ik ga. Jij ook?

  • Speciaal voor de leden van SalsaClubOnline is er een korting op de cursussen Kizomba,Bachata en Cubaanse Salsa!
    Normaal is het voor 10 lessen €100, als je je aanmeld via salsaclubonline@live.nl krijg je een kortingsvoucher. Dat printje geeft jou recht op €10 euro korting.
This reply was deleted.

Blog Topics by Tags

Monthly Archives