your Salsa Community!

voor iedereen met een passie voor de Salsa & Latin cultuur

Dinsdag twee weken geleden heeft Evie de eer gehad om als eerste een Salsa dansworkshop op onze nieuwe danslocatie te geven. Zij heeft toen een 2 uur durende workshop Lady Salsa aan dames van allerlei dansniveaus gegeven. En afgelopen donderdag hebben wij samen een Merengue dansworkshop gegeven.

Het werkt!

:D

De dansvloer is niet te stroef, maar ook niet te glad. Onze cursisten kunnen eindelijk naar zichzelf kijken, en wij kunnen ook naar hen kijken in de grote spiegels tijdens shines en/of styling lessen. Hierdoor kunnen we hen beter corrigeren. Het aanschaffen van alle DJ apparatuur blijkt achteraf gezien een verstandige zet te zijn geweest. En het hebben van een eigen bar is ook leuk. Door onze goedkope prijzen werd daar flink gebruik van gemaakt.

Naast deze activiteiten hebben we ook de eerste prive dansles en de eerste demotraining daar gegeven. Vorige week zaterdag was de echte proef: een kinder verjaardagsfeest georganiseerd door kinder activiteiten centrum Amberrossia. De carrousel met verschillende spel onderdelen zoals: samen spelen op de Wii op de grote scherm van onze kinderbioscoop (Jim), dansen (ik), taart eten, schminken (Evie), e.d. is helemaal goed gegaan. Zowel de ouders als de kinderen waren achteraf dik tevreden!

:D

De locatie is lang nog niet af. Toen onze klusjesman Dennis op mijn verjaardag op vakantie is gegaan was heel veel van het noodzakelijke nog niet af. Gelukkig heeft mijn beste vriend Allan zich bereid gevonden om ons te helpen. We moeten nog ontzettend veel doen aan de verdere inrichting en aan de decoratie. Maar Evie, Nelleke, Jim en ik kunnen nu tenminste flink doorwerken met het besef dat al het harde werk van de afgelopen weken achteraf gezien zeer de moeite waard is geweest.

8)

Naast de werkzaamheden in de nieuwe locatie gaan allerlei andere activiteiten ook gewoon door. Vorige week zaterdagavond stonden Nucita ( www.clubfiera.com ) en ik vanaf 20.00 t/m 0.00 uur tijdens de Salsa Festival Zandvoort de mensen voor het Wapen van Zandvoort te animeren met o.a. dansworkshops en met samendansen. Deze spontane actie was bedoeld als promotie voor de nieuwe danslessen van Club Fiera in Zandvoort. En de band 'La Banda Loca' van de Antilliaan Edsel Juliet was ook behoorlijk op dreef. Ik heb zelfs een Merengue met de vrouw van de burgemeester gedanst terwijl Nucita met de burgemeester van Zandvoort danste!

8)

Ik was zo moe dat ik daarna een paar uurtjes in de auto heb geslapen...

Zondagochtend om half 10 stonden Evie en ik bij Ambiente Den Helder om de demoteam daar te trainen. Vanaf 17.00 t/m 19.45 uur hebben wij 2 dansworkshops en een dansdemo gegeven in de tent 'Riet Petite' op het Kwakoe festival in Amsterdam Z.O. Daarna zijn we naar de Salsastraat in Almere gereden om de verjaardag van Claudia samen met o.a. enkele leden van Salsapunt Dance Company te vieren. We hebben samen met haar leuk Rueda gedanst, een kleine On2 workshop gegeven, lekker Antilliaans gegeten en gedronken, en voornamelijk ontzettend veel gelachen. Dit hadden Evie en ik ook ff nodig.

8)

Het adres van onze nieuwe danslocatie is: Walmolenstraat 3 in Almere Buiten. En kijk als je wilt op onze site voor de komende dansworkshops!

Groetjes van de salsaklompjes,

:D

Views: 67

Comment

You need to be a member of your Salsa Community! to add comments!

Join your Salsa Community!

SalsaClubOnline is Sponsered by www.viaDanza.nl

PARTNERS

Blog Posts

Fotografie reis Havana, Cuba 12-19 oktober 2019

Posted by Karen Beerends on September 8, 2019 at 5:30pm

Latin Business

Photos

  • Add Photos
  • View All

© 2020   Created by Karen Beerends.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service