Deze society is een club voor levensgenieters! 

We gaan naar de leukste events, de beste feestjes, festivals, concerten of congressen in binnen en buitenland. Spreken samen af, carpoolen of huren een bus om er te komen.

Je bent welkom!

65 Members
Join Us!

You need to be a member of Your Social Salsa Community! to add comments!

Join Your Social Salsa Community!

Comments are closed.

Comments

 • Met korting naar Issac Delgado y Orquesta, 10 juli in Paradiso‏. 

  Via deze speciale link zijn kortingskaarten te bestellen a € 20,- exclusief lidmaatschap (€ 3,50) en servicekosten (€2,70):

  http://www.ticketmaster.nl/event/131423?CL_ORIGIN=ORIGIN2 

  (in plaats van € 25 exclusief lidmaatschap en servicekosten).

  Overigens blijft het lidmaatschap van het concert van Los Van Van op 9 juni 2014 geldig voor het concert van Issac Delgado.

 • Meld je aan voor de Carpool van Amsterdam naar Lommel (BE) vrijdag 4 juli

  1935060355?profile=original

 • Maandag avond Pinkesteravond om 20:30 begint het concert van Los Van Van in Paradiso. Vanaf 19:00 uur zijn de deuren open.

  We treffen elkaar om rond 19:00 bij de Heineken hoek op het LeidschePlein. Dit is schuin tegenover Paradiso, naast de Bulldog.

  Zie jullie morgen bij het SOL Festival in het Erasmuspark?
  Ciao!

 • Ja, dat is het: event  Romeo Santos op 29 maart in Zoetermeer

 • Hoi Natalio, bedoel je het event van Romeo Santos op 29 maart in Zoetermeer?

 • 9 free tickets for La India - February 7th - De Roma, Borgerhout (Antwerp) More info on www.salsa.be 1935059422?profile=original

 • 1935059234?profile=RESIZE_320x320

  Vrijdag 20 dec | 21:00 | €19

  Cubanísimo - Timba fusion big band!

  RASA Muziek & Dans (Pauwstraat 13a, Utrecht)

  Meer info: http://www.rasa.nl/programma/event/Cubanisimo

  https://www.youtube.com/watch?v=U1CxszsPqzQ

  De briljante computerdeskundige en musicus Ricardo Álvarez heeft in 1990 zijn moederland Cuba de rug toegekeerd en woont sindsdien in Hamburg. Hij werkte onder meer als producent voor klinkende namen als Nena en Scatman Joe. De overweldigende belangstelling die de Buena Vista Social Club veroorzaakte, deed in Europa naar nog meer energieke dansmuziek uit de Cariben verlangen. Álvazez, die pianist, componist én arrangeur is, wist hier wel raad mee en richtte in 1998de big band Cubanísimo op met gevierde en prestigieuze musici uit Cuba in ballingschap. Het debuutalbum “Clásicos al estilo de los 50s” laat populaire stijlen horen uit de jaren 1950 zoals de elegante muziek van Benny Moré en Pérez Prado. Ook de cd ‘Marketing’ uit 2012 is een hedendaagse interpretatie van stijlen als timba, salsa en guaguancó. Cubanisímo is gewoon extreem Cubaans!

 • Tot vanavond op de Antillanse Feesten in Hoogstraten.

  Indien mensen wille carpoolen hoot ik het (ik vertrek vanuit Pijnacker).

 • Lets get together and Meet-Up!

  Met leuke tips voor gezellige feestjes!!!

  Dit is een club voor liefhebbers van alle Salsa Stylen en om je passie te delen met elkaar!

 • Thumbnail Yeah..!! A Birthday Party for me... Een leuke Birthday Rueda lijkt mij leuk!

  Meet-up!! FIESTA LATINA! Cuba * LA * Bachata Mix at PALET Party & Congrescentrum Amsterdam

  May 28, 2012 from 3pm to 10pm
  Speciale Meet-Up entreeprijs van 5,=We doen mee met de workshops en zijn dus om 15:00 aanwezigDoe je niet mee met de workshops en kom je later dan 16:30 uur dan betaal je 7,50Mega DansMatinee brengt de drie grootste latinscenes samen!  Salsa Cubana meets Salsa LA meets Bachata!Met deze primeur brengt City Vibz ...de drie…See More
This reply was deleted.

Gezocht: een gezellige 'hang-out' om elkaar te ontmoeten

Wie kent er een gezellige plek om elkaar te ontmoeten? Dat kan natuurlijk overal in Nederland zijn. Jouw favoriete cafeetje of een mooie club. Laagdrempelig met liefst de mogelijkheid om een dansje te maken en gezellig bij te kletsen. Ik zou het wel fijn vinden om zo'n plek te hebben waar je in je vrije tijd gewoon even een uurtje naartoe kunt gaan voor een hapje, een drankje, een potje Domino? en een dansje. Bestaat die al of kunnen wij die misschien wel creeeren? Ik zie uit naar jullie…

Read more…
0 Replies

Is Nederland klaar voor haar eigen Salsa Style?

Je ziet het steeds vaker gebeuren op de dansvloer. Geweldig! Een mix van Salsa stylen, Cuban Style, NY- & LA-Style. Het is een hele kunst om deze te combineren, maar ik zie het wel gebeuren dat ook wij hier in Nederland onze eigen style ontwikkelen. Net zoals die ooit zijn ontwikkeld door de naar Los Angeles, New York en niet te vergeten Miami geëmigreerde Cubanen die hun Cubaanse Salsa gemixt hebben met elementen van de Rock & Roll en Jazz.   Salsa stijlen Salsa kent verschillende dansstijlen.…

Read more…
10 Replies