Heel veel dans plezier!!

46 Members
Join Us!

You need to be a member of Your Social Salsa Community! to add comments!

Join Your Social Salsa Community!

Comments are closed.

Comments

 • 9 free tickets for La India - February 7th - De Roma, Borgerhout (Antwerp) More info on www.salsa.be 1935059849?profile=original

 • 2 Dec Salsa Vista Party
  With DJ El Lobo + DJ / VJ SatKoos
  Zenza, Boschstraat 86, 4711 GJ, Breda
  22:00 - 02:00 uur
 • As Zaterdag 3 september gaan we allemaal naar Goirle he!

  Eerste meet-up in t Brabandse land.

   

 • big_19500472_0_70-70.PNGDJ Marlon, zijn roots liggen in Curaçao/Republica Dominicana, Caribische eilanden waar muziek en dans deel uitmaken van het dagelijkse leven. Werkt sinds 1997 samen met de Salsipuedes crew aan het concept "Dance Company Salsipuedes" Die als doel hebben om op een creatieve manier te communiceren via muziek en het overbrengen van de salsa cultuur die hij van huis heeft meegekregen. Salsa is geen wedstrijd en draait niet om uiterlijkheden, maar het gaat erom dat de mensen genieten van het feest en dat ze plezier uitstralen. Samenvatting: leven+ genieten= levensgenieter, want je bent verantwoordelijk voor je eigen geluk! Voor meer info; salsipuedes.nl - K-risma.nl - hyves

 • Vanavond Santiago de Cuba in Eindhoven!
 • Idd Ben was super gezellig en veeeeel te vroeg afgelopen had nog wel een paar uurtjes door willen gaan daar. Maar ja ik weet toch niet van ophouden hahah Nee echt zeker voor herhaling vatbaar en ik zou tegen al onze leden willen zeggen volgende keer bijwonen!!! is gewoon goed hahah.

  groet,

  Conny

   

 • We hadden weer vele vrijkaarten op onze site staan. Hopelijk ben jij een van degenen geweest die ze gebruikt heeft. Zoniet dan houdt onze websiet in de gaten: elke week aanbod van bijna alle feesten in Brabant!

  N: Aan de hand van wat vragen : Organisaties  (feesten ) die er niet bij staan hebben aangeven geen vrijkaarten aan ons weg te willen geven.Deze keus is geheel hun keus. Dus als je dat jammer vind zal je bij hun terug moet gaan.

 • Heerlijke avond geweest op de ROOKIEparty bij ome Neeff in Goirle.

  En wat is er niet fijner dan de dame waarmee je gedanst hebt een roos aan te bieden. Een leuke initiatief met dank aan Marlon en Gerald.

  leuk feest voor herhaling vatbaar en vooral voor de beginnende danser.

 • Ik kan er helaas om budgettaire redenen niet bijzijn vanavond bij Oscar de Leon maar ik wens iedereen een ongelooflijk leuke avond toe in het Muziek Centrum.

  Veel Salsa plezier,

  grtzz,

  Dick

 • Let op kortingskaarten zijn NIET aan de kassa te koop alleen via internetboeken  en de jongerenkorting is t/m 25 jaar !!! Koop nog snel een kaartje we zijn richting de 900 kaarten aan het gaan ....

This reply was deleted.