29 Members
Join Us!

You need to be a member of Your Social Salsa Community! to add comments!

Join Your Social Salsa Community!

Comments are closed.

Comments

 • 1935059001?profile=RESIZE_1024x1024

 • Ook mobiel te bereiken1935058105?profile=original

 • Fotografie Minou is aanwezig en jij?

   

  1935058812?profile=original

 • Minou is een veelzijdige "creative artist", ze maakt de mooiste foto's en creaties, dankzij haar jarenlange ervaring, maar met name haar Passie.

  Dat zie je!

  Ik kijk met veel plezier naar haar werk.

  Zoals deze: Een impressie van SummerBreeze 2012

 • Hoi Minou

  Bedankt voor de prachtige foto's die je hebt geleverd voor onze website en flyer, klanten kunnen nu echt een goed beeld krijgen wat ze kunnen verwachten op onze dansreizen.

  1935058538?profile=RESIZE_1024x1024

  Reizen 2013    9 Maart tot 22 Maart     4 April tot 17 April     5 Okt tot 18 Okt

  De nieuwe datums van onze reizen staan alweer gepland !! Een combinatiereis van Salsa, strand en cultuur, 24uur danslessen waar de diversiteit van de Cubaanse dans aan bod komt. De son, cha cha cha, rumba en mambo die zijn verweven in de hedendaagse Cubaanse salsa. Iedere deelnemer krijgt zijn of haar eigen professionele Cubaanse danspartner tijdens de gehele dansopleiding.We besteden veel aandacht aan ritme, stijl, lichaamshouding en expressie.'s Avonds storten we ons in de nachtelijke salsa scene van Havana waar je de nieuwe figuren en combinaties op een ongedwongen manier in praktijk kunt brengen. Voor meer info bezoek onze site ( vertegenwoordigers viaDanza.nl ) www.havanaspirits.com  Hier kan je ook het werk van Minou bezichtigen !!!
   
This reply was deleted.

Modellen gezocht voor nieuwe banner Salsa Club Online

Zoals iedereen gezien heeft is Salsa Club Online bezig met een nieuw uiterlijk van de website. Dit uiterlijk moet het doel en het gevoel van Salsa Club Online uitdukken. Dit is natuurlijk de plek waar je elkaar ontmoet, met elkaar afspreekt en met elkaar ideeën en tips uitwisselt. Om dit te benadrukken heeft Salsa Club Online bedacht dat het leuk is om mensen die elkaar omhelzen als onderdeel voor de banner te maken. Nu zijn er heel wat foto´s in omloop van mensen die elkaar begroeten maar…

Read more…
3 Replies