your Salsa Community!

voor iedereen met een passie voor de Salsa & Latin cultuur

Big Salsa Band

                                                                            BIG SALSA BAND

De Big Salsa Band is een 24 koppige band onder leiding van top latin dirigent René Stegman. Deze in 2005 opgerichte band bestaat 3 zangers, 5 saxefonisten, 5 trompettisten, 4 trombonisten, 1 pianist, 1 bassist, en 4 percussionisten.

 

De band bestaat uit een combinatie van zeer gemotiveerde en enthousiaste professionele en amateur muzikanten met een grote passie voor deze muziek.
Door de internationale samenstelling voelt de Big Salsa Band zich thuis in vrijwel alle latin-stijlen. Het repertoire omvat dan ook naast de Son, Merengue, Bachata de Antilliaanse Tumba en uit Suriname de Kaseko. Vocaal en instrumentaal. En alles met ruimte voor solisten.

Op de muziek die wij spelen kun je fantastisch dansen. Maar je kunt er natuurlijk ook rustig naar luisteren. Inpasbaar in iedere sfeer. Wil je een groot swingend orkest om je feest, partij, happening, dansavond etc op te luisteren? Een band die de tijden van Machito en Tito Puente doet herleven? Een grote salsagroep die bovendien nog zeer betaalbaar blijkt? Kortom nu eens zin in een echt feestje? Wij zijn te boeken via ieder gerenommeerd artiesten bureau. Of neem eerst contact met ons op voor meer info.

WAARSCHUWING: De Big Salsa Band Kan helaas niet garanderen dat je tijdens het wervelde optreden op je stoel kunt blijven zitten. Wij aanvaarden hiervoor dan ook geen enkele aansprakelijkheid. 

 
adres Fioringras 86
plaats 3068 PH Rotterdam
telefoon 0104216742
 
email info@bigsalsaband.com
zie ook http://www.bigsalsaband.com/

http://www.facebook.com/BigSalsaBand

http://twitter.com/BigSalsaBand

Comment

You need to be a member of Musicians to add comments!

© 2021   Created by Karen Beerends.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service