Artiesten Latin Music Promotion

Met grote trots kunnen wij deze artiesten aan jullie voorstellen.

Jose Luis "El Gato" Moran  Salsa - Venezuela/Spain

Venezuelaanse salsa zanger en Latin Grammy nominee wiens muziek is gebruikt in diverse onderscheiden films op het  international film festivals. heeft voor meer dan 200.000 toeschouwers gezongen op diverse Latin festivals in zowel Tenerife als in Oman en Marocco.
Door "Oscar d Leon" Aangeduid als zijn (muzikale) zoon.

Marco Toro y su Ensamble  salsa - Venezuela/Holland

Marco Toro is een zeer getalenteerd drummer, percussionist and componist. Geboren in 

Caracas, Venezuela. zijn eerste interactie met muziek begon al in zijn kinderjaren door het spelen van parrandas navideñas (traditionele kerstmuziek) en het bespelen van maracas samen met zijn vader in Guarenas, een buitenwijk ten oosten van Caracas. op 16 jarige leeftijd begon hij met zijn eerste rockband.

Tomi y su Timbalight Salsa/Timba - Cuba/België

de veelbelovende Cubaanse zanger "Tomas Sotolongo Fuentes" heeft in 2010 de beste salsa muzikanten uit België bij elkaar gebracht om zo Tomi & su Timbalight op te richten.
De unieke sound is gebaseerd op de gepassioneerde liefde voor muziek en een culturele ontmoeting tussen twee zeer verschillende culturen (Europa en Cuba)


Moise Gonzalez (Cuba/Tenerife)

Moise Gonzalez is één van die mensen, die gegeven zijn creativiteit en communicatie via de taal van de muziek, een zeer goed "Latin" gevoel kan overbrengen. Een artiest die muziek maakt die een goede mix is van de Cubaanse populaire muziek met een vleugje Latin pop en dansmuziek. Daarbij voegt hij een paar nieuwe elementen toe zoals, electrische guitaar en de drum waardoor hij zijn eigen unieke sound heeft ontwikkeld.

Wil je meer weten over onze artiesten en of wil je een artiest boeken voor jouw evenement?

Kijk op onze website www.latinmusicpromotion.com of stuur een e-mail naar info@latinmusicpromotion.com

You need to be a member of Your Social Salsa Community! to add comments!

Join Your Social Salsa Community!