Trainingsmaatje gezocht

Hola!! Is er hier iemand in omgeving Utrecht/Den Bosch die zin heeft om nieuwe combinaties te oefenen? Ik vind het vrijdansen leuk, maar wil daarnaast meer tijd doorbrengen om combinaties uit te proberen en te verzinnen.

Mocht je geinteresseerd zijn, dan hoor ik heel graag van je!!

 

Gordon.

You need to be a member of Your Social Salsa Community! to add comments!

Join Your Social Salsa Community!

Votes: 0
Email me when people reply –

Replies

  • Hi Gordon,

     

    Ik woon in Amstelveen, dus niet zo ver v Utrecht. (Ik heb eigen vervoer)

    Ik ben een ervaren danseres en zou zelf ook leuk vinden om soms met iemand een mooie choreografie uit te werken/bedenken. Ik zoek een hoger niveau en meer inspiratie dan wat er in de gemiddelde salsa wereld gedanst wordt.

    Liefst met een geoefende partner. Mocht je interesse hebben, dan hoor ik het heel graag van je!

    Juanita

     

     

  • Hoi Gordon,

    Precies,  die combi is wat ik juist zo leuk vind. Leuk om een keer wat af te spreken.

    Hoe zit jij met vervoer? Kun jij komen dansen in regio Den Bosch? Of wil je iets afspreken  op feestjes waar jij regelmatig komt?

    gr. Caroline

     

  • hahaha beter laat dan nooit toch... Een dagdeel moet wel een keer lukken toch. Maar de vraag is waar???

     

    Even iets over mezelf ik ben heel erg bedreven. En heel fanatiek. Altijd al geweest hoor. Ik heb een grote passie voor dansen en vind salsa helemaal geweldig. Voor velen ben ik te fanatiek, die zijn meer for fun zeg maar. Ik herken veel in jouw tekst. Nieuwe figuren leren doe ik graag, hoe meer hoe beter en hoe ingewikkelder hoe beter. Ik heb dit een tijdje gedaan met een vriend maar die is voor een half jaar naar het buitenland. We deden dan figuren van de intermediate dvd en veranderde die naar een eigen combi. Erg leuk om te doen.

     

    Ik kijk ook veel naar youtube filmpjes, veelal voor de styling en the footwork. Ik heb nu zelf voor de 2e keer adv for fun gedaan en ben toe aan de volgende uitdaging adv for fanatics :D. Dit doe ik bij Salsaventura, maar ik heb ook lessen gevolgd bij La Salsa. In september begin ik ook met Zouk 2 of Zouk 3. Welk niveau Zouk dans jij en waar?

     

    Greetz Farai

  • Ooooh leuk, krijg ik eindelijk aandacht, schrijf ik niets terug..! Sorry about that... Maar leuk dat je gereageerd hebt!! Je hebt gelijk dat het wel even uit de buurt is...tja.. maar toch even door op terugkomen hoor, mocht je het iets vinden om een dagdeel af te spreken als we beiden kunnen, dan hebben we al meteen een deal!! :) Gaat bij mij om ook het vertrouwen te krijgen in onbekende moves, combinaties en uitgangspunten, dus wat mij betreft kunnen we het daar zowieso een keertje over hebben!

     

    Laat maar even weten of je dat wel iets lijkt!

     

    Gordon

     

    Farai said:

    Hi Gordon,

     

    echt heel jammer dat je zo ver bij mij uit de buurt woont. Ik dans het liefst 7 dagen in de week hahaha. Ik vind het leuk om figuren te oefenen uit de les, of van dvd's, you tube noem maar op. Helaas kan mijn oefenmaatje niet meer.

     

    Ik hoop voor je dat je iemand hebt gevonden en zoniet, dan zou ik wel willen maar ja de afstand hè...

     

    Greetz Farai

  • Ik woon zelf in Culemborg, dus dat is redelijk in de buurt :) Ik heb een maand of 2 geleden kennis gemaakt met Cubaans dansen en ik moet zeggen dat deze vorm ook heel erg interessant is! Het leuke is dat je ze nog kan combineren ook!

    Ik ken Purasalsa, Raoul rules! Denk dat ik voor zijn manier van lesgeven nog niet in de Advanced class zal thuishoren. Maar wellicht dat we toch een keer kunnen afspreken? Dan hebben we elkaar een keertje gezien!

     

    Gordon.

  • Hoi Gordon, ik ben op zoek naar een trainingsmaatje voor zowel LA stijl als de cubaanse stijl. Ook bachata vind ik erg leuk. Ik zoek iemand die het leuk vindt om geleerde danspassen op dansavonden in de praktijk te brengen of tussendoor wat te oefenen. Ook ben ik op zoek naar een danspartner voor de cursussen salsa advanced bij Purasalsa en salsa intermediate+ bij Cubadanza, beide scholen in Eindhoven. Ik woon in omgeving Den Bosch. Wat is jouw woonplaats?

    groetjes, Caroline

  • Hey Caroline, hoe is het? Ik dans LA Stijl en ben denk ik van intermediate. Ik heb net een zijstap gemaakt richting Zouk, maar ben nog steeds op zoek naar iemand om mee te oefenen. Hoe zit het bij jou?

     

    Tot horens!

    Gordon

  • Hi Gordon, welke stijl dans jij en op welk niveau?

    groetjes,

    Caroline

  • Hi Gordon,

     

    echt heel jammer dat je zo ver bij mij uit de buurt woont. Ik dans het liefst 7 dagen in de week hahaha. Ik vind het leuk om figuren te oefenen uit de les, of van dvd's, you tube noem maar op. Helaas kan mijn oefenmaatje niet meer.

     

    Ik hoop voor je dat je iemand hebt gevonden en zoniet, dan zou ik wel willen maar ja de afstand hè...

     

    Greetz Farai

  • Hey Conny, bedankt voor je reply! Ik ben een beetje koppig hoor, story of my life :)

    Ik heb hier ook een vleugel van 2.40 staan en ben meteen met Beethoven en Mendelssohn begonnen (Lieder Ohne Worte!!!), zonder dat ik echt wist hoe ik noten moest lezen en toepassen.

    Dus tja....:)

    Ik vind de combinaties echt mooi en echt uitdagend (moeilijk of makkelijk), dat zorgde ervoor dat ik Salsa wilde leren. Groot verschil met mensen die voor hun plezier de dansvloer op gaan en daarvanuit kijken wat ze wel of niet kunnen toepassen. Een lesseizoen gaat voor mij te langzaam en is niet te vergelijken met bijvoorbeeld een priveles. Ben al heel lang bezig om te kijken of ik ook privelessen in de buurt kan vinden, maar daar wordt meestal een partner bij gevraagd en zijn er nu gewoon niet (of wordt niet op gereageerd)

    Mijn plezier komt voort uit het nog gekker en ingewikkelder maken en dat ook nog eens in n mix met musicality gieten.

    Dus zoek ik ook iemand die gewoon uren daarin wilt maken, niveau is dan ook voor mij niet belangrijk, plezier en vastberadenheid om combinaties uit te vlechten weer wel.

    Bent trouwens even vergeten waar je vandaan komt? Amersfoort is goed voor mij te doen hoor, dus zijn telefoonnummer is heel erg welkom!

    Alvast bedankt!

    Gordon.

This reply was deleted.