Hola ladies,

 

Er zijn dit seizoen veel enthousiaste single heren die zich hebben ingeschreven en daarom kunnen wij nu nog single dames plaatsen voor onze Salsa Beginners 1 groep in Haarlem op dinsdag om 21.30

Locatie: Cuban Cafe Kokonoches, Smedestraat 35, Haarlem

Kosten bedragen € 100,- + eenmalig € 7,50 inschrijfgeld

Start: 13 september

Meer informatie: www.clubfiera.com

 

Wil je kennis maken met Club Fiera? Klik dan hier

Club Fiera staat voor sfeer en gezelligheid! Op een toegankelijke manier kan iedereen meegenieten van muziek, dans en cultuur. Razend enthousiaste leraren van top nivo brengen op een laagdrempelige manier hun passie over op de leerlingen. Belangrijk is dat je je zelf kunt zijn bij Club Fiera. Tijdens elke les wordt er, naast het leren van leuke combinaties, ook veel aandacht besteed aan dansen óp de muziek (musicality), dans-etiquette, gedetailleerde uitleg van technieken, styling/uitvoering, body movement. Een belangrijk onderdee is ook hoe het spel van de dans te spelen.
De lessen zijn als het ware een 'gezellig avondje uit' en worden gegeven in sfeervolle locaties en worden verzorgd door geduldige, enthousiaste, gepassioneerde, gedreven én gecertificeerde leraren die zorgen dat je genoeg persoonlijke aandacht krijgt. Vaak is er de mogelijkheid om na de les nog even vrij te dansen. Belangrijk onderdeel in onze lessen is dat niet gaat over pasjes en techniek maar over passie en gevoel: spelen met de muziek! Dat is het ware dansen: ontdek het bij Club Fiera!

Wij beschikken over meerdere leslocaties in de regio en zijn daarom flexibel met het inhalen van gemiste lessen. Ook mensen zonder danspartner zijn bij ons van harte welkom! Wij zorgen altijd voor 'even aantallen dames en heren tijdens onze lessen.

De Salsa die wij geven is Salsa L.A.Style, de meest gedanste Salsa stijl, gecombineerd met Cubaanse elementen, zodat je makkelijk met anderen kunt dansen. Daarnaast geven wij erg gedetailleerd les, maar op een luchtige, entertainende wijze.
Wij zijn de Bachata Dansschool van Nederland! Wij geven Bachata European FreeStyle ® op maar liefst 12 nivo's!
Tevens zijn wij gespecialiseerd in Latin van ieder feest een onvergetelijke FIESTA!

You need to be a member of Your Social Salsa Community! to add comments!

Join Your Social Salsa Community!

Votes: 0
Email me when people reply –

Replies

  • Nucita en ik geven samen de 'Salsalicious' dansles voor de meer gevorderde dansers en danseressen in L.A. Style Salsa 'on1'. Het is een GRANDIOOS succes :) Geloof je het niet? Kom dan zelf vanavond (donderdag) kijken in Kokonoches (Smedestraat 35, Haarlem) vanaf 20.15 uur. Rond half tien is er vrijdansen met Salsa en ook VEEL Bachata! Zie je straks :)
This reply was deleted.