Laat je ook door Gaspar fotograferen

Terug naar voorpagina | Gaspar Hurtado


Hoe meer salsaclubbers op de foto, hoe beter… Doe dus ons, Gaspar, en vooral ook je zelf een plezier, en lees hieronder hoe, waar en wanneer jij je door onze salsafotograaf kunt laten fotograferen

Hoe kom ik op de foto?

Ga zo veel mogelijk naar evenementen en gelegenheden waar onze salsafotograaf Gaspar ook aanwezig zal zijn, doe je ding op de dansvloer, en grote kans dat er de volgende dag een leuke foto van je online staat. Wil jij jouw photo moment met Gaspar liever niet helemaal aan het toeval overlaten, of heb je bijvoorbeeld nog een leuke foto voor je salsaclub-profiel nodig, dan kun je Gaspar natuurlijk altijd gewoon zelf even vragen een foto van jou te maken. Voor een Cubaan verstaat hij trouwens behoorlijk goed Nederlands (als je niet te snel spreekt), alleen het spreken in het Nederlands vindt hij nog een beetje lastig.

Waar en wanneer worden er foto’s gemaakt?

In de toekomst gaan we hiervoor snel een handige agenda in het leven roepen (via twitter ofzo), maar op dit moment kun je nog het best zelf gewoon even op Gaspar’s profielpagina kijken om te zien op welke evenementen hij als salsafotograaf aanwezig zal zijn. Klik, hier voor een overzicht van de evenementen die Gaspar de komende tijd van plan is te bezoeken.

Word ook SalsaClub Fotograaf »

You need to be a member of Your Social Salsa Community! to add comments!

Join Your Social Salsa Community!

Votes: 0
Email me when people reply –

Replies

  • Hola Gaspar,

    Próximo domingo, 24 de octubre, el clima en Den Bosch Zzzinderende Zzzondagmatinee CubaTen de la salsa y Social Club (www.CubaTen.nl). Somos un club de 100% salsa cubana y me gusta cuando se llega a la sesión matinal!

    Aanstaande Zondag 24 oktober is het weer Zzzinderende Zzzondagmatinee in Den Bosch van CubaTen salsa & socialclub (www.CubaTen.nl). Wij zijn een 100% Cubaanse salsaclub en vinden het leuk als je op het matinee komt fotograferen!

    saludos
    Rafael Y Leontine
This reply was deleted.