your Salsa Community!

voor iedereen met een passie voor de Salsa & Latin cultuur

Spaanse kampioen Bachata op Bachata Beach Festival

Even voorstellen: Inaki Fernandez

Inaki Fernandez, afkomstig uit Madrid, Spanje, is een van in de UK en de rest van de wereld een van de meest gevraagde leraren voor Bachata en Salsa. Hij is gespecialiseerd in salsa, kizomba, Argentijnse tango, cha cha, en natuurlijk Bachata. In 2004, kort na het winnen van verschillende Spaanse kampioenschappen van salsa en Bachata, vertrok Inaki naar de UK en werd al snel gevraagd als danser voor het wereldberoemde “Leon Rose Project.”
Optredens met het Leon Rose Project zorgden ervoor dat hij de hele wereld over reisde naar evenementen in Amerika, Europa, Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en Azië. Inaki reist regelmatig naar het Midden-Oosten en was de eerste internationale salsa- en bachata leraar die Syrië aandeed.
Inaki geeft les in de UK in een aantal verschillende clubs en heeft inmiddels een behoorlijke community weten op te bouwen met Bachata fans. Hij is ook een van de belangrijkste krachten in het team van de world-class leraren in de bekende Latin Dance Academy in London. In samenwerking met de zwaargewichten Susana Montero en Super Mario, focust de LDA vooral op danstechnieken en is inmiddels bekend als de place to be om te leren voor de serieuze salsa dansers.
Ook buiten de dansvloer is Inaki actief als choreograaf en heeft daarbij veel gewerkt en opgetreden voor televisie en de muziekindustrie. Daarnaast is hij ook bekend als jurylid van verschillende danswedstrijden over de hele wereld. Inaki’s CV bevat tevens zijn optredens in de Thriller Live Musical in 2005, en Maria Torres’ ‘Salsation’ gedurende het evenemenet Salsa Kingdom in 2008.
Door de jaren heen heeft Inaki's unieke footwork en body movement, gecombineerd met zijn energie en betrokkenheid hem de titel “King of Bachata” opgeleverd.

Meer info over het Bachata Festival op www.bachata-festival.nl
Inaki

Views: 25

Comment

You need to be a member of your Salsa Community! to add comments!

Join your Salsa Community!

SalsaClubOnline is Sponsered by www.viaDanza.nl

PARTNERS

Blog Posts

Fotografie reis Havana, Cuba 12-19 oktober 2019

Posted by Karen Beerends on September 8, 2019 at 5:30pm

Latin Business

Photos

  • Add Photos
  • View All

© 2019   Created by Karen Beerends.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service