your Salsa Community!

voor iedereen met een passie voor de Salsa & Latin cultuur

Evie en ik beleven nu een vliegende start met de nieuwe locatie van Salsapunt (Walmolenstraat 3, Almere Buiten). De Open Dagen waren een grandioos succes! De opkomst was groot, en de inschrijvingen druppelden binnen naarmate de dagen vorderden. Uiteindelijk gaan bijna alle geplande lessen door!
(h)

Het enige waar wij een beetje gebrek aan hebben zijn heren voor de beginners groepen van Salsapunt. Dus als je heren (of koppels) kent die in de buurt van Almere wonen en die graag salsa willen leren dansen, stuur ze dan s.v.p. naar ons toe! En heren van een hoger dansniveau (intermediate en hoger) zijn van harte welkom om als 'hulpheer' mee te dansen. Het is altijd goed om de basis danstechnieken te bljven oefenen.
:-d

Afgelopen weekend was het Havenfestival in Ijmuiden. Op zaterdag (29 augustus) had salsadansschool Club Fiera Ijmond (waar Jessica en ik lesgeven) de beschikking over een dansvloer van 10 bij 10 meter groot. Daar hebben wij dansworkshops en demonstraties gegeven voor de vele mensen die kwamen dansen en kijken. Tussen 19.30 en 21.30 uur heeft het Demoteam van Club Fiera Ijmond (mede gesponsord door De Bike Guru ;-) ) voor het eerst opgetreden. Zij hebben hun choreografie in 2 maanden tijd geleerd. Ze deden het zo goed dat ze zelfs 2 keer hebben opgetreden. Hans en Martine hebben toen ook hun premiere voor een groot publiek beleefd. En zij hebben uitstekend gedanst! Evie en ik waren ontzettend trots dat zij onze choreografie - die zij ook in 2 maanden hebben geleerd - zo goed hebben weten neer te zetten. Nucita (de eigenaresse van de Club Fiera Franchise) heeft ze uitgenodigd om tijdens het salsafestival van Sizzling Salsa (Alkmaar) op te treden. Ik heb een dansemonstratie Bachata samen met Jessica gegeven. Verder hebben Jessica en ik tussen de bedrijven door workshops Merengue, Salsa en Bachata voor beginners gegeven. En ik heb de hele avond bij elkaar gepraat. Het is iedereen ontzettend goed bevallen, aangezien de dansvloer elke keer vol was wanneer wij de workshops gaven. Ze vonden het ZO leuk dat ik zelfs een verzoek kreeg om nog een extra Merengue workshop te geven aan een paar die samen met hun vrienden hun vrijgezellenavond vierden. Ik kon natuurlijk geen nee zeggen ;-)
Er waren ook veel cursisten van Club Fiera aanwezig. Ik wil hen allemaal ontzettend bedanken dat zij zo'n gewedige sfeer hebben gebracht. En Nucita heeft veel geflyerd. Onze grote dank daarvoor. Want dit was natuurlijk een goede manier om promotie te maken voor het nieuwe dansseizoen van Club Fiera Ijmond in een nieuwe locatie: Cafe Toedeloe (Kennemmerlaan 38, Ijmuiden).

Elma, Mary en Jessica: het was een toppie avond!
(h)


Ik wil als laatste mijn lieve vriendin Evie bedanken die daar ongevraagd (maar heel erg noodzakelijk) heeft geholpen met de logistieke zaken zoals het helpen om de muziek te coordineren met de geluidstechnicus, etc.
:-d

De films zullen binnenkort online komen..
:-d

Groetjes van de salsaklompjes,
:-d

Views: 61

Comment

You need to be a member of your Salsa Community! to add comments!

Join your Salsa Community!

SalsaClubOnline is Sponsered by www.viaDanza.nl

PARTNERS

Blog Posts

Fotografie reis Havana, Cuba 12-19 oktober 2019

Posted by Karen Beerends on September 8, 2019 at 5:30pm

Latin Business

Photos

  • Add Photos
  • View All

© 2019   Created by Karen Beerends.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service