your Salsa Community!

voor iedereen met een passie voor de Salsa & Latin cultuur

Over mij:
Welkom beste bezoeker, mijn naam is Maikel Hoogdorp geboren in Suriname en al liefhebber van de Latin Dance sinds ik kon staan en lopen.
 
In Nederland heb ik de Salsa ontdekt ergens tussen 1992 en 1993. Na 1997 had ik besloten te stoppen met het bezoeken van deze scene vanwege het geweld dat een steeds grotere vorm aannam.
 
In 2002 herontdekte ik de Salsa maar merkte ook dat het dansen ontwikkelingen doormaakte waar ik nog veel van moest leren. Zo is dus een lange en bewogen periode met ups en downs gestart.
In 2012 ben ik (eindelijk) door Nucita van Club Fiera de LA Salsa Style gaan leren dansen.

Door mijn ervaring en nieuwe kijk op de Latin Dance scene ben ik januari 2014 jl mijn bureau Latin Dance Makelaar gestart. Als Latin Dance liefhebber ben ik van mening dat ik mijn passie nog verder moet gaan delen dan alleen onder leerlingen en of mede Latin party peepz!

Ik geloof, als eerste initiatiefnemer van Nederland, wij de Latin Dance scene kunnen gaan helpen om met onze visie nog eens 30 jaar bestaansrecht te verkrijgen!

Latin Dance Makelaar is dus op een missie. Help mee, deel mee en werk mee want 'without Passion no Dance!'

Wij gaan onze visie landelijk verkondigen om zo toch een start te maken met een halt te roepen tegen oneerlijke concurrentie. Wij zijn van mening dat de verantwoordelijke, KvK geregistreerde ondernemers voorang en een leidende positie moeten bekleden. Wij denken dat de zwartwerkers geen plaats mogen hebben in deze mooie community. Wij vragen alle eerlijke ondernemers zich aan te melden op ons register zodat wij gezamelijk aan onze passie vole dansers en aan heel Nederland kunnen laten zien dat wij hun geld op een eerlijke manier gebruiken. Wij staan voor een professionele gemeenschap die met maatschappelijk verantwoorde ondernemers de community gezond en sterk willen maken.

Daarnaast gaan wij ervaringen van en met dansschoolhouders, event organisers, managers leerlingen en specialisten over alles wat de Latin dance tot een succes heeft gemaakt delen en hoe dit verder te ontwikkelen. Kijk onder producten voor onze visie.

Sluit je nu bij Latindancemakelaar aan!

Latin music moves me #LeefEnDans!!
Contact:
info@latindancemakelaar.com
of bel +31652394890

Views: 171

Comment

You need to be a member of your Salsa Community! to add comments!

Join your Salsa Community!

SalsaClubOnline is Sponsered by www.viaDanza.nl

PARTNERS

Blog Posts

Fotografie reis Havana, Cuba 12-19 oktober 2019

Posted by Karen Beerends on September 8, 2019 at 5:30pm

Latin Business

Photos

  • Add Photos
  • View All

© 2019   Created by Karen Beerends.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service