your Salsa Community!

voor iedereen met een passie voor de Salsa & Latin cultuur

Zo. 11 juli ben ik 40 jaar geworden. Het gekke is dat ik me niet echt 40 voel. Ik voel me namelijk 17 en heb ook (nog steeds) de energie van een 17 jarige. Maar terwijl Evie en ik in de avond van 10 juli samen van Almere Buiten richting Haarlem reden heb ik m'n hele leven in gedachten even aan mij voorbij laten flitsen. Vanaf m'n kinderjaren in een sloppenwijk op Curacao in de jaren '70 tot de kersverse dansschoolhouder en mede eigenaar die ik nu ben: m'n hele leven is net een achtbaan geweest. Op 3 augustus 2009 zal ik precies 20 jaar hier in Nederland wonen. Ik ben ontzettend dankbaar voor het prachtige Nederlandse systeem. Hier heb ik heel veel mogelijkheden gehad om mezelf in alle vrijheid als persoon te kunnen ontwikkelen. Ik heb veel mensen leren kennen die mij accepteren zoals ik ben. Daardoor heb ik geleerd om iedereen te accepteren zoals zij zelf zijn. En ik heb veel vrienden.

Dat laatste heb ik gemerkt toen we aan het rijden waren. Nucita sms-te ons waar wij bleven: veel mensen hadden naar mij gevraagd. We gingen namelijk naar de 'End of the Season Party' van de salsa danscursisten van Club Fiera. Ik had m'n cursisten verteld dat ik dan jarig zou worden als extra motivatie voor hen om daar aanwezig te zijn. Dus niet om mijn verjaardag te vieren, want ik heb mijn verjaardag al heel lang niet meer gevierd. We liepen om 23.55 uur binnen. Kokonoches was echt bomvol. Om 0.00 uur werd ik door Nucita naar voren gehaald. Ik heb ontzettend veel leuke cadeautjes van veel mensen gehad, en ik kreeg ook m'n 'Salsa Gangbang'. Mijn grote dank aan iedereen die zo lief voor mij is geweest..

8)

De dag zelf (11 juli) zijn Evie en ik de hele dag aan het verbouwen geweest. s'Avonds hebben we ook een salsa animatie workshop gegeven aan een groep Hindoestaanse dames die een vrijgezellen dag hadden georganiseerd voor hun goede vriendin/familielid die binnen 2 weken ging trouwen. Dat ik zelfs op mijn verjaardag keihard aan het werk ben bewijst dat ik echt geintegreerd ben geraakt in het Nederlands systeem. En daar ben ik ontzettend trots op!

8)

Groetjes van de salsaklompjes,

:D

Views: 47

Comment

You need to be a member of your Salsa Community! to add comments!

Join your Salsa Community!

SalsaClubOnline is Sponsered by www.viaDanza.nl

PARTNERS

Blog Posts

Fotografie reis Havana, Cuba 12-19 oktober 2019

Posted by Karen Beerends on September 8, 2019 at 5:30pm

Latin Business

Photos

  • Add Photos
  • View All

© 2019   Created by Karen Beerends.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service