your Salsa Community!

voor iedereen met een passie voor de Salsa & Latin cultuur

Radio Latin Life

Radio DJ Jeroen Aarts, Latin Life is dé radio- en internetshow in Nederland voor liefhebbers van de latin en caribbean lifestyle. In deze show hoor je de lekkerste muziek, het laatste nieuws, de beste uitgaanstips én worden veel vrijkaarten weggegegeven voor feesten, congressen en concerten. De show wordt wekelijks live uitgezonden vanuit het hart van de Randstad met - dankzij internet - een landelijke dekking. Luisteren naar Latin Life kun je elke donderdagavond van 20:00 tot 22:00 uur via internet op www.latinliferadio.nl door de stream aan te klikken.

Doordat we altijd live uitzenden, is het mogelijk dat je ons helpt er een leuke, interactieve uitzending van te maken. Je kunt tijdens de uitzending bellen naar de studio op 0172-515153. Het zou leuk zijn als je dat zou doen! We hopen dat je veel plezier beleeft aan onze uitzendingen! Life

Join us  en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes

Regelmatig verstrekt Latin Life vrijkaarten van leuke evenementen aan luisteraars. Het aantal beschikbare vrijkaarten staat onderstaand tussen haakjes vermeld. Als je interesse hebt in de beschikbare vrijkaarten, kun je tijdens de uitzending bellen naar 070-390 54 54 of een mailbericht sturen naar latinlife@omroepwest.nl o.v.v. voor- en achternaam en telefoonnummer waarop je te bereiken bent.

SalsaClubOnline is Sponsered by www.viaDanza.nl

PARTNERS

Blog Posts

Fotografie reis Havana, Cuba 12-19 oktober 2019

Posted by Karen Beerends on September 8, 2019 at 5:30pm

Latin Business

Photos

  • Add Photos
  • View All

© 2020   Created by Karen Beerends.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service