your Salsa Community!

voor iedereen met een passie voor de Salsa & Latin cultuur

DJ V-Man

DJ V-Man is begonnen als Hip-Hop DJ in 1984, maar daar kwamen al heel snel andere muziek- en dansstijlen bij vanwege zijn leergierigheid. Salsa muziek kreeg hij vanwege zijn Surinaamse afkomst al van huis uit mee, maar sinds hij in 2000 ook zelf begon met salsa lessen sloeg het salsa virus pas goed toe! Sinds 2010 is hij ook actief als Latin DJ daar hij het idee had dat hij een goede toevoeging zou zijn aan de reeds bestaande DJ's in de Latinscene. Binnen de kortste keren had hij dan ook een vaste plek veroverd bij Amsterdams populairste wekelijkse Latin avonden in de Kroon/Escape die op de woensdag- en zondagavond worden gegeven. Daar is hij ook nu nog steeds te horen!

Zijn muziek keuze en opbouw maakt van hem een graag gehoorde DJ op menig event. Hoewel hij relatief kort bezig is in de Latinscene, is DJ V-Man toch al op menig grote event geboekt geweest zoals bv: Amsterdam Salsa Festival (2014), El Corazon (2014), Amsterdam Bachata Congress (2012), Dutch Kizomba Festival (2012), concert van Xtreme (2012), natuurlijk alle Latin Circus avonden bij Escape/de Kroon sinds 2011, en nog veel meer! 

Ook al draait DJ V-Man de laatste paar jaar meer in het Latin circuit vanwege zijn wens om daar een onuitwisbare indruk achter te laten, zijn affiniteit met vele muziekstijlen (o.a. salsa, bachata, merengue, kizomba, reggaeton, dance hall, R&B, hip hop, disco, classics, swingbeat, house, enz..) maakt van hem eigenlijke DE DJ voor elk feest :-)!

Voor boekingen en info: info@sudorsalsa.nlSalsaClubOnline is Sponsered by www.viaDanza.nl

PARTNERS

Blog Posts

Fotografie reis Havana, Cuba 12-19 oktober 2019

Posted by Karen Beerends on September 8, 2019 at 5:30pm

Latin Business

Photos

  • Add Photos
  • View All

© 2020   Created by Karen Beerends.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service