your Salsa Community!

voor iedereen met een passie voor de Salsa & Latin cultuur

DJ Aché

DJ Aché, zoek je een gangmakende Cubaanse salsa dj voor je salsa feest of latin georienteerd dansfeest? 

DJ-Ache weet iedereen op de dansvloer te krijgen met een combinatie van diverse muziekgenres. We weten inmiddels uit ervaring dat iedereen gevoelig is voor de energie en het enthousiasme van deze Cubaanse salsa dj. De muziek en het dansen zitten hem in het bloed.

Rafael Hernandez Barrera, geboren in Santiago de Cuba, waar de wortels liggen van son en salsa,  is werkzaam als DJ onder de naam DJ Aché. Als geen ander weet hij de Cubaanse spirit van de salsa a lo Cubano te vertolken én over te brengen op anderen. Tevens is hij een gediplomeerd danser en docent.

DJ Aché draait alle genres muziek afkomstig uit Latijns-Amerika ofwel de Caribbean.


Aché betekent succes en positieve energie en komt uit de taal van de Yoruba (West-Afrika), zoals deze nog leeft op Cuba. 


DJ Aché draait zijn muziek op alle soorten gelegenheden zoals latin- en salsa feesten, maar ook op publieksevenementen, tropische bedrijfsfeesten of bruiloften staat DJ Aché garant voor een avondje onvervalste Cubaanse spirit. 

Zijn kracht ligt in de interactie met het publiek. van salsa, merengue, bachata, son, reggaetón, timbaton, chachachá, bolero, mambo, afro-cubano, timba tot latín jazz, alle stijlen komen aan bod.

                                                    

Tel: +31627179801

Email: info@latrocha.nl

http://www.latrocha.nl   

Comment

You need to be a member of Latin DJ's to add comments!

© 2020   Created by Karen Beerends.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service