your Salsa Community!

voor iedereen met een passie voor de Salsa & Latin cultuur

Mobiel Salsa.nl


Salsa.nl agenda op je mobiel


Nooit meer verlegen om de juiste en up to date informatie met betrekking tot alle Latin feesten en events in heel Nederland met behulp van www.mobiel-salsa.nl.

Waarom zou je gebruik maken van een app met vervelende en niet relevante advertenties onder in je beeldscherm. Waarom zou je gebruik maken van een app, wanneer je onafhankelijk van welk type mobiel, tablet of systeem altijd de juiste informatie perfect in beeld kan krijgen via www.mobiel-salsa.nlWaarom zou je het overzicht kwijt willen raken wanneer je enkel en alleen maar geïntresseert bent in de meest actuele party en event informatie op het gebied van salsa, zouk, bachata, kizomba en latin in het algemeen.

Dat alles hoeft niet, want met een sneltoets/ -button gekoppeling naar www.mobiel-salsa.nl heb je letterlijk alleen de meest up to date agenda en party informatie, via je eigen mobiele webbrowser, duidelijk en overzichtelijk onder handbereik. Any time, any where! En er zijn nog meer voordelen. Met www.mobiel-salsa.nl heb je tevens nooit te maken met vervelende terugkerende updates, system jams, inbreuk op persoonlijke gegevens, etc.

Hoe kom je snel op de plaats van bestemming. Ook daar heeft www.mobiel-salsa.nl sinds enkele maanden een perfecte oplossing voor. Alle relevante party locaties staan natuurlijk in de aparte adressenlijst en die zijn nu ook voorzien van Google Map locaties. Binnen enkele seconden heb jij de ideale route op je mobiel staan. Slim, snel en gemakkelijk dus!

Maak snel een koppeling met je mobiel of tablet naar www.mobiel-salsa.nl. Het is kost niets en vrij van overbodige niet gerelateerde reclames!

SalsaNLapp for Android!
Ben je toch een fan van app's dan bieden we voor de Android gebruikers onder ons wel een app-versie aan van onze www.mobiel-salsa.nl agenda. Je krijgt dan exact dezelfde informatie in beeld, maar dan als app voor Android.

Wil je deze app installeren, scan dan de volgende QR code en installeer de SalsaNLapp. Zorg er wel eerst voor dat je toestel het toestaat om apps van onbekende bronnen te installeren. Want deze app wordt niet aangeboden via de google play store!

Of klik op deze link vanuit je mobiel!

  
  
Laatste papieren agenda! (December 2010)

Salsa.nl gelooft in het gemak van 
www.Mobiel-Salsa.nl. Deze service heeft veel voordelen ten opzichte van de papieren agenda. De gedrukte versie is compleet en overzichtelijk, maar kan nooit zo actueel en handzaam zijn als internet. Salsa.nl wil zijn lezers nog beter van dienst zijn. En zoveel mogelijk complete en zo actueel mogelijke informatie bieden. Daarom komt er een einde aan de gedrukte versie. Na 132 edities in elf jaar wordt deze agenda opgevolgd doorwww.Mobiel-Salsa.nl

Uiteraard willen wij al onze trouwe lezers, adverteerders, verspreidings-locaties, dansscholen, medewerkers, drukker en vormgever ontzettend bedanken voor hun inzet en medewer-king van de afgelopen elf jaar. Samen leverden we een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van het salsa dansen in Nederland.

We stoppen dus niet met het informeren over latin dansen en muziek in Nederland. Met en voor latinliefhebbers blijven we actief op internet via je pc, tablet en mobiel. Internet is niet meer weg te denken en daar spelen we graag op in met www.Salsa.nl,www.LatinMagazine.nl en vanaf nu ook www.Mobiel-Salsa.nl

Je hoeft dus niets te missen! We blijven je informeren over Latijns-Amerikaanse en Braziliaanse dans en muziek, maar dan interactief en nóg beter, nóg sneller en nóg actueler met 
www.Mobiel-Salsa.nl

Dus waar je ook bent, gaat of staat: wij houden je voortdurend op de hoogte over jouw passie!

 

 

© 2020   Created by Karen Beerends.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service