your Salsa Community!

voor iedereen met een passie voor de Salsa & Latin cultuur

All Dansscholen Pages (20)

Den Haag

De Rad-Draaiers is een ruedagroep  opgericht door Karl Trimborn, die concept en naam heeft bedacht. De Rad-draaiers dansen sinds 1 december 2009. We zijn een groep dansers met een voorliefde voo… View »

Waalwijk

SaZouk onder leiding van Jimmy Khelawan is de gezellige dansschool waar je terecht kunt voor lessen in Salsa, Zouk, Merenque, Bachata, Kizomba, Ladystyling, Cubaanse Salsa en Kidssalsa op versc… View »

Amersfoort

...bij DiJo salsa! Starten wij op januari 2015 met onze salsaschool op een prachtige locatie in Amersfoort. De Danswerkplaats De Danswerkplaats is gevestigd in de oude prodentfabriek en omgetoverd… View »

Utrecht

Utrecht Dansschool Salsaddiction staat voor professionele en gezellige lessen om de Salsa onder de knie te krijgen.Brian Libier verzorgt de lessen waarin hij al zijn ervaring als proffecionele… View »

Haarlem

HaarlemDansschool Salsamore Een dansschool met vele mogelijkheden voor jong en oud!  Het gaat er bij Salsamore niet om jou zoveel mogelijk in korte tijd te leren, maar juist het geleerde goed te… View »

Eindhoven

EindhovenDansschool Salsapati verzorgt al ruim 16 jaar cursussen salsa, zumba, bachata etc. in Eindhoven e.o. De cursussen zijn voor alle niveau's, van beginners tot vergevorderden. Plezier in… View »

Beverwijk

Beverwijk Dansschool Survival Zack en Nel bezoeken samen regelmatig feesten, congressen & workshops, met het doel bij te blijven met de de nieuwste Salsa Moves en andere dansv… View »

Den Bosch

Den Bosch Dansschool Cuba Ten is een 100% Cubaanse salsaschool gevestigd in 's-Hertogenbosch waar je les krijgt van de beste gediplomeerde / gecertificeerde (Cubaanse) docenten. Sinds 2007 mixe… View »

Tilburg

Tilburg Salsa Picante “Picante” betekent “pikant”. Wij staan garant voor pikante (pittige) lessen in Salsa, Merengue, Kizomba en Bachata. Naast pittige lessen staan wij ook garant voor persoonli… View »

Deventer

Deventer Dansschool Salsa Viva Salsa Viva is al ruim 15 jaar een begrip in Deventer en omstreken. De gezelligheid, sfeer en ervaren internationale docenten geven onze dansschool haar u… View »

RSS

SalsaClubOnline is Sponsered by www.viaDanza.nl

PARTNERS

Blog Posts

Fotografie reis Havana, Cuba 12-19 oktober 2019

Posted by Karen Beerends on September 8, 2019 at 5:30pm

Latin Business

Photos

  • Add Photos
  • View All

© 2020   Created by Karen Beerends.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service