your Salsa Community!

voor iedereen met een passie voor de Salsa & Latin cultuur

Meet-up @ Golden Bachata Edition

Event Details

Meet-up @ Golden Bachata Edition

Time: June 11, 2011 at 10pm to June 12, 2011 at 3am
Location: Hof van Solms
Street: Koestraat 16
City/Town: Oirschot
Website or Map: http://www.salsipuedes.nl
Event Type: bachata, party
Organized By: Marlon
Latest Activity: Sep 5, 2011

Export to Outlook or iCal (.ics)

Event Description

K-risma presenteert: Golden Bachata Edition


Meet-up !!

Verzamelen om 22.00 meld je bij Conny, speciaal voor de SalsaClub leden entree slechts € 7.50. Aanmelden kan tot 11 juni 19.00 uur. Vergeet niet RSVP aan te vinken als je meekomt, we zetten je dan op SalsaClub gastenlijst.

 
Golden Bachata Edition
Op zaterdag 11 juni in de prachtige locatie Hof van Solms te Oirschot. Het nostalgische Bachata gevoel wordt weer uit de kast gehaald en in een nieuw en sprankelend jasje gekleed!

Passie en Stijl
K-risma wil door middel van de Golden Bachata Edition het publiek verwarmen met pure passie. Voel de passie bij de Bachata, laat je gaan op de Merengue, beleef de Salsa, maar vergeet niet de flow van een lekkere Son Montuno of de Bolero. Dit allemaal onder het dak van het klooster Hof van Solms in Oirschot.

Twee DJ’s die de Bachata in hart en nieren hebben zitten, bundelen hun krachten samen. DJ Marlon (bekend van de Exclusive Bachata Nights in Goirle) & DJ Latin Manía (bekend van de Bachata Lounge en de BachataManía). Zoals altijd hebben deze Dj’s er zin in om het publiek van het begin tot het eind op de dansvloer te houden.

Op deze avonden zijn er geen workshops, geen dansdemo’s,  maar er wordt allen maar gedanst en gesjanst ;)
 
Stijl is een must! Sneakers en petten zijn no go! Kortom; Dress2Impress

Aanvang:        22:00 uur – 02:30 uur 
Voorverkoop:  € 10,-
Deurprijs:        € 12,50

 

 

DJ Marlon, zijn roots liggen in Curaçao/Republica Dominicana, Caribische eilanden waar muziek en dans deel uitmaken van het dagelijkse leven. Werkt sinds 1997 samen met de Salsipuedes crew aan het concept "Dance Company Salsipuedes" Die als doel hebben om op een creatieve manier te communiceren via muziek en het overbrengen van de salsa cultuur die hij van huis heeft meegekregen. Salsa is geen wedstrijd en draait niet om uiterlijkheden, maar het gaat erom dat de mensen genieten van het feest en dat ze plezier uitstralen. Samenvatting: leven+ genieten= levensgenieter, want je bent verantwoordelijk voor je eigen geluk! Voor meer info; salsipuedes.nl - K-risma.nl - hyves

 

 


Comment Wall

Comment

RSVP for Meet-up @ Golden Bachata Edition to add comments!

Join your Salsa Community!

Comment by Benditoluz van Dulken on June 11, 2011 at 1:59pm

Vanavond 11-06 in de prachtige locatie Hof van Solms in het brabantse Oirschot. Het nostalgische Bachata gevoel wordt weer uit de kast gehaald en in een nieuw en sprankelend jasje gekleed!

Meet-up !!

Verzamelen om 22.00 meld je bij Conny, speciaal voor de SalsaClub leden entree slechts € 7.50. Aanmelden kan tot 11 juni 19.00 uur. Vergeet niet RSVP aan te vinken als je meekomt, we zetten je dan op SalsaClub gastenlijst.


Attending (5)

Might attend (1)

Not Attending (3)

SalsaClubOnline is Sponsered by Casa de Karen

Casa de Karen

PARTNERS

PRESS PLAY FOR MUSICA from salsaradioamsterdam.nl

Photos

  • Add Photos
  • View All

© 2020   Created by Karen Beerends.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service